seizoen 2018-2019

Rondzendbrief seizoen 2017-2018

Rondzendbrief Sint Jorisconcerten: eerste concert seizoen 2018-2019 op zondag 14 oktober 2018

Een nieuw seizoen, een nieuwe concertserie in de Bredevoortse Sint Joriskerk. Op 14 oktober opent het Dostojevski Kwartet met strijkkwartetten van Ludwig van Beethoven en Maurice Ravel. We heten u van harte welkom.

In de korte tijd dat de vier jeugdige musici van het Dostojevski Kwartet samen zijn, speelden ze meerdere malen in het Muziekgebouw aan het IJ en als onderdeel van verschillende kamermuziekseries in heel Nederland. Ook werkten ze samen met het Dudok Kwartet en altvioliste Francien Schatborn. Verder waren ze te gast bij AmsterdamFM, Opium op Radio 4 en Podium Witteman.

Het strijkkwartet bestaat uit de volgende musici:
Charlotte Basalo Vázquezviool
Charlotte (1995) begon op vijfjarige leeftijd met vioollessen. In 2017 heeft ze haar bachelor diploma gehaald aan het conservatorium van Amsterdam bij Peter Brunt en ze vervolgt momenteel haar master bij Vera Beths.

Julia Kleinsmannviool
Julia (1995) begon op zesjarige leeftijd met vioolspelen aan de muziekschool in Deventer. Momenteel zit zij in het derde jaar van de Bacheloropleiding. Sinds 2016 volgt Julia ook lessen in barokviool bij Sayuri Yamagata en Shunske Sato, de nieuwe artistiek leider van de Nederlandse Bachvereniging.

Lisa Eggenaltviool
Lisa (1994) is al vanaf jonge leeftijd actief als veelzijdig altvioliste. Op dit moment studeert Lisa aan het conservatorium van Amsterdam bij Nobuko Imai. Haar bacheloropleiding volgde ze bij Francien Schatborn.

Emma Krooncello
Emma (1994) begon met cellolessen toen ze 4 jaar was. Aan het Conservatorium van Amsterdam behaalde zij in 2016 haar bachelordiploma met een 9,5. Zij vervolgt haar studie in de masteropleiding bij Dmitri Ferschtman.

Het concert vindt plaats op 14 oktober in de Sint Joriskerk, Markt 3, Bredevoort. Het begint om 15.00 uur en de kerk is open vanaf 14:30 uur. De duur van het concert is een uur. Na afloop van het concert is er weer gelegenheid om na te praten met de musici en een glas wijn of jus te drinken.

Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van € 10,- worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren.

Meer informatie vindt u op de volgende websites:
https://sintjorisconcerten.nl
http://www.dostojevskikwartet.nl

Welkom op 14 oktober in de Sint Joriskerk bij het eerste conert van het seizoen 2018-2019.

 

 

Om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief: klik hier.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief