seizoen 2020-2021

Rondzendbrief: Toch nog een Sint Jorisconcert op 25 juli

Geachte bezoekers van de Sint Jorisconcerten,

Een rampjaar als dit is sinds 1672 niet meer geweest, althans op cultureel gebied. Van de zes geplande concerten konden er twee doorgaan en moesten er vier geannuleerd worden.

Maar dankzij het Lumen Ensemble kunnen we dit seizoen toch nog een concert aanbieden. Fijn voor ons en ons publiek, en bijzonder belangrijk voor de beide musici die, zoals de hele culturele sector, een rampzalige periode doormaken.
We kunnen nog één concert plannen op een voor onze concertserie ongebruikelijke tijd van het jaar, en wel op zondag 25 juli aanstaande. Anastasia Kozlova, viool, en Eva Tebbe, harp, samen vormend het Lumen Ensemble, komen naar Bredevoort. Uiteraard kan dit concert slechts door gaan als de omstandigheden dat toelaten.

Over hun programma I dream of… schrijven zij:
‘een contrastrijk en gedurfd programma waarin op onnavolgbare wijze volksmuziek-elementen en nostalgie samenkomen. I dream of.. geeft uiting aan een verlangen naar een andere plaats en tijd.’
Muziek van Max Bruch, Arvo Pärt, Stephen Foster, Calliope Tsoepaki, Ralph Vaughan Williams en Benjamin Britten.

Dat lijkt ons zeer van toepassing op deze tijd. De gegevens van het programma staan op onze website. Nog niet bekend is het tijdstip en of er één of twee concerten zullen plaatsvinden. Reserveren is op dit moment daarom ook nog niet mogelijk. Maar we houden u op de hoogte!

Inschrijven voor nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief